Resultaten voor makelaar tom

makelaar tom
makelaar - Actie: Gratis ontwerp bij een nieuwe tuin!
De hovenier voor tuinaanleg, renovatie onderhoud bij u in de regio. Van Breukelen Groenvoorzieningen is een zeer vakbekwaam hoveniersbedrijf. Wij verzorgen met veel enthousiasme uw tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud. U kunt in onze showtuinen een indruk opdoen over de toepassingsmogelijkheden van onze materialen. In ons informatiecentrum vindt u diverse documentatie die u kunt gebruiken bij het uitkiezen van uw tuin. Wij zijn werkzaam in regio Utrecht, Woerden, Maarssen, IJsselstein, Nieuwegein en Houten. Bekijk hieronder onze projecten en neem contact op voor een vrijblijvend advies! Bekijk hieronder de film van een aangelegde relax tuin. Actie: Gratis ontwerp bij een nieuwe tuin! Gehele tuinrenovatie in Woerden. In de wijk Snel en Polanen in Woerden hebben we een gehele tuinrenovatie uitgevoerd. In deze kindvriendelijke en strakke tuin hebben we gebruik gemaakt van Oud Hollandse tegels 60x60x7 cm en 40x80x5 cm. Verhoogde borders met grind. Een gedeelte van een achtertuin in De Meern aangelegd. Dit was een ongebruikte hoek in de tuin. Deze is nu strak en modern aangelegd. Verhoogde borderbakken gemaakt van Forto Walling blokken 10x10x60 cm in. Tuinaanleg nieuwbouw Vleuten.
Dé makelaar in Groot Amsterdam en het Gooi.
Dé makelaar in Groot Amsterdam en het Gooi. Onze makelaars zijn al jaren actief en houden de recente ontwikkelingen in de huizenmarkt nauwlettend in de gaten. Hierdoor zijn ze uitstekend op de hoogte van de bewegingen en mogelijkheden in de huizenmarkt. Niet alleen in Amsterdam, maar ook in de regios daaromheen. In de loop der tijd hebben we talloze woningen verkocht, van kleine appartementen tot grote vrijstaande villas. We hebben dus een prima beeld van de courante prijzen en kunnen u op basis daarvan goed adviseren over een realistische, marktconforme vraagprijs en de juiste verkoopstrategie. Naast de diensten die we hieronder benoemen houden wij ons ook bezig met de aankoop van woningen, taxaties en verhuur. Lees hier meer over deze diensten. Als u uw appartement te koop zet, wilt u natuurlijk dat het snel en voor een goede prijs wordt verkocht. Hiervoor bent u bij ons aan het goede adres. Wij als makelaar in Amsterdam en omstreken zorgen dat uw appartement zo snel mogelijk tegen een goed bod wordt verkocht. Wilt u uw woning voor een goede prijs en op een prettige manier verkopen?
Ons team JIP Makelaars.
Assistent Register Makelaar Taxateur A-RMT. 085 065 69 59. Tom van der Gronden. Assistent Register Makelaar Taxateur A-RMT. 085 065 69 59. Office Manager / Assistent Register Makelaar Taxateur A-RMT. 06 51 68 42 81. Office Manager / Assistent Register Makelaar Taxateur A-RMT. meer nieuws
https://www.terpstrawoningmakelaardij.nl/
AANBOD Makelaar Tom.
300.000 en hoger. Wat is uw huidige woning waard? Vraag om een gratis waardebepaling. Realisatie: TiDi Graphics. Prins Bernhardstraat 8. s Gravenstraat 109. s Gravenstraat 326. Tivoliweg 26 / 4561 HL Hulst / 06 387 616 45 / info@makelaartom.nl / contact. Lees meer
Tom Steentjes wil voor 6 miljoen van misschien wel meest luxueuze villa van Nederland af.
De makelaar is na deze zin overigens net op stoom en maakt het nog wat bonter. In weinig Brabants aandoend staccato somt hij op: Een villa die meer biedt dan thans te koop wordt aangeboden. Een villa die alles biedt wat een veeleisende koper wenst, en nog veel meer. Een villa met de hoogst haalbare kwaliteit van afwerking en comfort. Een villa die het allemaal biedt en is gelegen in het mooiste dorp van Brabant. Goed, een villa dus. Maar onze interesse is gewekt, zeker omdat we de eigenaar van de Oisterwijkse villa kennen. Tom Steentjes is al een aantal jaar een vaste gast in onze Top 100 jonge ondernemers onder de 40 jaar. Lees verder
Tom Gilissen Makelaardij Maastricht Woning Makelaar van het Jaar.
Woningmakelaar van het Jaar. U bent hier. Tom Gilissen Makelaardij Maastricht. 6221EZ, Maastricht Limburg. De stembussen zijn gesloten. Stemmen is mogelijk vanaf 21 augustus! De stembussen zijn gesloten. 2020 Woningmakelaarvanhetjaar.nl Deze website maakt gebruik van cookies Algemene voorwaarden Privacy Statement Disclaimer.
Uw huis in onbezorgd verkopen voor een goede prijs?
Onze makelaar Tom van der Leek komt langs om uw wensen te bespreken. Uiteraard bepalen we meteen de huidige waarde van uw woning en adviseren u over een slimme verkoopstrategie. Wilt u eerst weten wat uw huis nu waard is?
Over ons Dichtbij Vastgoed B.V.
Onze makelaars Kim en Tom begeleiden je bij de koop of verkoop van uw woning. Dat doen we deskundig en betrokken. Dichtbij Vastgoed vond zijn oorsprong in 2019 en kenmerkt zich door een jonge, frisse blik op het hedendaagse makelen. Huis te koop? Zet u uw huis te koop in de regio Zuid Limburg? Of wilt u een woning kopen in deze regio? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kennen de woningmarkt goed. We staan garant voor een persoonlijke aanpak, een proactieve inzet en veel aandacht voor presentatie, promotie en een eerlijke prijsstelling. Daar kunt u op rekenen. Welkom in Zuid Limburg, welkom in een bruisende regio. Zuid Limburg heeft voor woningzoekers een uitstekend en aantrekkelijk vestigingsklimaat. Een dynamische en karakteristieke regio waarin de woningmarkt voorziet in voor elk wat wils. Wij matchen uw wensen optimaal met de beschikbare woningen. We gaan dan ook graag voor u op zoek. Verkoopt u uw Zuid Limburgse woning? Ook dan staan wij voor u klaar met de beste begeleiding en vakkundig advies. Precies wat u van een makelaar mag verwachten.
Tom Dekker KRK Makelaars.
ORV: 10 keer dit kan ik ermee. Geschreven door Tom Dekker Bekijk bericht. Schade tijdens transport: Dat is pech, handel weg. Geschreven door Tom Dekker Bekijk bericht. 5x De meest voorkomende schadeoorzaken tijdens transport. Geschreven door Tom Dekker Bekijk bericht.
Immobile Hulst, agenzia immobiliare Makelaar Tom.
Su di noi. Welkom bij Makelaar Tom.: Een persoonlijke benadering vanaf de eerste kennismaking tot en met de dag van levering. Een kwalitatieve aanpak bij de verkoop en aankoop van uw woning voor zowel de verkoper als de koper. Een online publicatie van uw woning op internet en op social media, zowel in Nederland als in België.
MIQA makelt Uw makelaar in Deventer Erkende NVM makelaars.
De makelaar heeft ons goed geadviseerd over de verkoopstrategie. Zijn verwachtingen kwamen ondanks deze periode ook uit en hebben daardoor de woning snel kunnen verkopen. Verkopers Boxbergerweg 110. Bekijk ons recente aanbod. 7423 CP Deventer. 7423 XP Deventer. 7423 ZK Deventer.
Alle beoordelingen van Tom's' Housevision.
Tom is een hele aardige, benaderbare en goedlachse kerel die de tijd voor je neemt, je een zeer persoonlijke benadering geeft, supersnel reageert en zeer attent met afspraken en after sales. Ik had me geen betere makelaar kunnen wensen misschien alleen een gratis makelaar?
Makelaar Tom Archives woningtopper.nl.
Geplaatst op juli 4, 2016 november 2, 2020. Wij zijn woonachtig in het mooie Hulst, echter willen wij maar al te graag verhuizen. Als jij jouw huis verkopen Hulst en omstreken wilt raad ik het aan om dit via makelaar Tom te doen.

Contacteer ons