Meer resultaten voor lunchen terneuzen

lunchen terneuzen
Home De Thuishaven.
Gasterij de Thuishaven is in Terneuzen een begrip als het gaat om een lekker bakje koffie de nummer 28 van de Nationale Koffie Top 100 en de beste van Zeeland volgens Misset Horeca, een heerlijke lunch, een gezellig hapje en drankje op het terras, maar ook voor de vele zelfbereide over het algemeen op de Vlaamse Keuken georiënteerde warme maaltijden.
social return
Brasserie Westbeer.
Onze Brasserie heeft een moderne uitstraling, uitstekend passend bij de zee, bestaande uit twee zalen met rondom terrassen, verdeeld in een tapperij, terras en lounge-gedeelte in onze lounge hanteren we een andere formule dan op ons terras en restaurant / de lounge is geopend vanaf medio april tot eind zomerperiode.
miele wasdroger
De 10 beste restaurants in Terneuzen TripAdvisor.
We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Terneuzen. Resultaten binnen 40 km van Terneuzen. Zoekopdracht beperken tot Terneuzen. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Terneuzen. Resultaten binnen 40 km van Terneuzen. Zoekopdracht beperken tot Terneuzen.
Bloem
De Graanbeurs welkom.
Een plek waar je naartoe gaat voor een heerlijke kop koffie, een lekker glas wijn, een goed glas bier, maar ook voor een snelle lunch, een uitgebreid diner of een borrel met vrienden of collegas. Een heerlijke Zeeuws-Vlaamse zaak voor jong en oud met een knipoog naar Parijs, gezelligheid, warmte, gastvrijheid. Ervaar het zelf; Leef, Lach Geniet in de Graanbeurs! 2016 De Graanbeurs website realisatie: beeldmerk terneuzen.
lavendel planten kopen
De 10 beste restaurants voor lunch in Terneuzen TripAdvisor.
Beste lunch restaurants in Terneuzen, Nederland. Restaurants in Terneuzen. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Restaurants om te lunchen in Terneuzen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart.
Restaurants in Terneuzen Eet.nu.
Restaurants in Terneuzen, Zeeland. Alle restaurants in Terneuzen. Lekker uit eten in een restaurant in Terneuzen? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Welkom Bistro Bonne Foi Terneuzen.
Maaike en Maarten Hamelinck. zondag en maandag: gesloten. dinsdag t/m zaterdag.: lunch: 1100: 14.30. diner: 1730: 2100.: VANWEGE ONS JAARLIJKS VERLOF ZIJN WIJ GESLOTEN VAN 14-10-2017 T/M 24-10-2017. SORRY VOOR HET ONGEMAK. Bistro Bonne Foi Tuinpad 22-24 4531 EW Terneuzen 0115 851 872.
Restaurant Het Gerecht De lunch, diner en fingerfoodkaart met specialiteiten bied u een ruime keuze aan gerechten en hapjes voor ieder wat wils.
Bekijk het op Facebook. T Gerecht restaurant more Terneuzen. Het beloofd morgen weer een gezellige dag te worden in Terneuzen. Winkelcentrum Steenen Beer 20 jaar! Bekijk het op Facebook. Havenstraat 12 45 31 EK Terneuzen Tel: 0115 61 09 00 reserveringen.
Restaurant Sydney Terneuzen greet eat.
van verse sushi tot biefstuk. Menukaart restaurant Sydney Terneuzen. 4 maal per jaar wisselen we de a la carte kaart en spelen we op de verschillende seizoenen in, zoals het aspergeseizoen, mosselseizoen, wildseizoen, zeekraal, skrei Noorse kabeljauw en nog veel meer!
Home Grand Café Ter Nose.
Tevens serveren wij een vast seizoensmenu à 2450, per persoon en een maandmenu à 3250, per persoon. Wij serveren een High Tea à 2075, per persoon. Onze High Tea wordt geserveerd in 4 gangen. woensdag zondag: 1100: tot sluit keuken open 1200: 2100: uur. Grand Café Ter Nose. 4531 EP Terneuzen.

Contacteer ons